Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΣΤΕΦΑΝΟ ΝΤΑΛΙΑΝΗ.
          Ο ευλαβέστατος και σεβαστός π. Στέφανος Νταλιάνης, με νεανικό σφρίγος και ζέση, καταθέτει τις συγκλονιστικές εμπειρίες του, σχετικά με την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας στους λεπρούς και άλλους βαρειά ασθενείς (από διάφορες μεταδοτικές ασθένειες), αλλά και υγιείς, των σαρανταοκτώμιση (48,5) χρόνων, που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων στην Αγία Βαρβάρα - Αιγάλεω.
          Ένα από τα εντυπωσιακότερα στοιχεία του video είναι το ότι, παρά τις συστάσεις ακόμη και ασθενών, ο π. Στέφανος, δεν διστάζει μαζί του στην Εκκλησία να παίρνει και τα μικρά παιδάκια του (σήμερα καταξιωμένους επιστήμονες!), δίχως να φοβάται ότι, είναι δυνατόν από την Θεία Κοινωνία να μεταδοθή κάποια ασθένεια είτε εις αυτόν είτε εις την οικογένειά του!!
          Αξίζει να παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο video, με πολλή προσοχή και ενδιαφέρον, διότι πρόκειται πράγματι, για μιά γνήσια κατάθεση ψυχής ενός αγνού λευΐτη, που αυτά που λέει, αμέσως διακρίνονται για την απλότητα, την εγκυρότητα, τα βιωματικά τους στοιχεία και την ζωντάνια του εβδομηνταεπτάχρονου φλογερού Κληρικού της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!!