Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΝΟ 1 ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΛΑΟΣ!!! - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

     Ο ευρωπαϊκός ανθρωπισμός - ουμανισμός, ο οποίος έχει κέντρο τον άνθρωπο και όχι το Θεό και που τον δεχθήκαμε στη ζωή μας, ως ξενόφερτο φρούτο της Δύσης, όταν μας ήρθε μετά το 1821, είναι το Νο 1 Αμάρτημα των Ελλήνων ως Λαός (όχι ως πρόσωπα) μέχρι και σήμερα, όπου εξελίσσεται με καλπάζοντα ρυθμό και το οποίο συνιστά ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ. 
    Το βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από ομιλία του μακαριστού πατρός Αθανασίου Μυτιληναίου για το θέμα αυτό, που έγινε στις 25/4/1983, η οποία είναι σήμερα πιο επίκαιρη από ποτέ, με δεδομένο οτι το κακό είναι πλέον πολλάκις μεγαλύτερο στην πατρίδα μας... Σήμερα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, που σχετίζονται με αυτόν τον δυτικό ανθρωπισμό - ουμανισμό, έχουν ήδη γίνει ΝΟΜΟΙ του Ελληνικού Κράτους και όπως λέει και ο Άγιος Παΐσιος: "Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι, που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το Κράτος Νόμος, τότε ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΕΙ !!!"

ΨΗΛΑΦΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Τ' ΑΨΗΛΑΦΗΤΑ.


Ένας Γέροντας, από την Κερασιά του Αγίου Όρους, έστειλε τον υποτακτικό του, πατέρα Συμεών, στην Ιερά Μονή Γρηγορίου, για να ζητήσει μερικά πρόσφορα, που τους ήταν απαραίτητα για την Θεία Λειτουργία.