Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ.

Προειδοποίηση: Αυτό το βίντεο περιγράφει την έκτρωση όπως τη βιώνει ένα έμβρυο.

Πρώτος μήνας
Γεια σου μανούλα! Ας σου συστηθώ. Είμαι 1 εκατοστό ψηλό. Έχω όλα μου τα όργανα και η καρδιά μου χτυπά. Είμαι ζωντανό! Μου αρέσει να ακούω τον ήχο της καρδιάς σου. Κάθε χτύπος της με κάνει να θέλω να χορεύω και κουνάω τα χέρια και τα πόδια μου. Μου αρέσει εδώ, μέσα σου.

Δεύτερος μήνας
Μανούλα, σήμερα έμαθα να πιπιλάω το δάκτυλό μου. Αν με δεις σίγουρα θα πεις ότι είμαι ένα κανονικό μωρό. Είμαι πολύ γλυκούλι. Δεν είμαι αρκετά μεγάλο για να επιβιώσω μόνο μου έξω από το σπίτι μου, αλλά δεν πειράζει, αισθάνομαι ασφαλής εδώ. Είναι τόσο όμορφα και ζεστά, και ίσως αποφασίσω να μη φύγω ποτέ. Αστειεύομαι. Ανυπομονώ για την πρώτη μας αγκαλιά.

Ο ΟΣΙΟΣ ΗΣΥΧΙΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ.


Από μικρός ποθούσε την ασκητική ζωή ο Όσιος Ησύχιος, ο οποίος καταγόταν από τα Άνδραπα της Γαλατίας, γι' αυτό πήγε στο όρος του Μαΐωνος, όπου και εγκαταστάθηκε.
Εκεί άρχισε να καλλιεργεί την γη για να παραγάγει τα προς το ζην. Τα πουλιά όμως της περιοχής πήγαιναν και του κατέτρωγαν ή κατέστρεφαν ό,τι είχε καλλιεργήσει. Παρ' όλο που τα έδιωχνε, εκείνα δεν έλεγαν να τον αφήσουν ήσυχο. Βγήκε λοιπόν μιά ημέρα από το κελλί του, ύψωσε τα χέρια στον ουρανό και, απευθυνόμενος στα πουλιά, είπε:
- Φύγετε από τους μοναχούς και μη βλάπτετε τους κόπους τους.
Τότε τα πουλιά, σαν να ήταν λογικά, άκουσαν την προσταγή του, έφυγαν και δεν ξαναγύρισαν.

Η ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.