Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!

 

«ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ»!!

             Είμεθα απολύτως πεπεισμένοι, όπως αναφέραμε σε σχετική προηγουμένη ανάρτησή μας (βλέπε εδώ: dromokirix.gr), περί του ότι, ο ανθρωποκτόνος εχθρός μας, όταν με τις παραβάσεις και αστοχίες μας του παραχωρούμε δικαιώματα, επιφέρει μεγάλες και ανυπολόγιστες καταστροφές, όπως η πρόσφατη τραγωδία στην περιοχή των «Τεμπών»…

Είναι, όμως, βέβαιο ότι, σύμφωνα και με την γνωστή παροιμία «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά», κάποια από τα θύματα και του τραγικού αυτού γεγονότος ήσαν αθώοι άνθρωποι και μάλιστα, όπως από το ως άνω βίντεο αποδεικνύεται, υπήρξαν και ευλογημένα παιδιά του Χριστού!

Διατί αυτό συμβαίνει, ασφαλώς και δεν το γνωρίζομε, αλλά είμεθα σίγουροι ότι, αυτό το επιτρέπει ο Θεός, μέσα από τις Πανάγαθες και Ανεξιχνίαστες Βουλές Του, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα λυπηρά της ζωής. Επί παραδείγματι, πάσχουν από ανίατες ασθένειες ή από πόνο ανείπωτο διά την εκδημία στενών προσφιλών προσώπων (π.χ. παιδιών και εγγονιών) μέσα από αιφνιδίους ή επωδύνους  θανάτους, όχι μόνο οι αμαρτωλοί, αλλά ακόμη και οι Άγιοι.