Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

...ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕΙ.


Κάποιος Κληρικός γέρων ονόματι Βονιφάτιος, διηγείται πως τον καιρό που σαν παιδί κατοικούσε με την μητέρα του, όταν έβγαινε από το σπίτι, επέστρεφε άλλοτε χωρίς πουκάμισο και συχνότερα χωρίς χιτώνα, γιατί μόλις έβρισκε κανένα γυμνό, ξεντυνόταν ο ίδιος και έντυνε εκείνον, για να ενδυθεί την θεία ανταπόδοση στα μάτια του θεού. 

Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ!!


  Ο μέγιστος, κατά κοινή αποδοχή, των Γάλλων λογοτεχνών και ένας από τους πιο φωτεινούς αστέρες της παγκόσμιας  λογοτεχνίας ο Βίκτωρας Ουγκώ χαρακτήρισε ως εξής τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΟΝΑΧΟ:  

«Ο αείποτε προσευχόμενος δια τους μηδέποτε προσευχομένους»!!!

   
  Το παραπάνω, προσφέρεται με αληθινή αγάπη στους νεοκουλτουριάριδες και δήθεν ψευτοφιλοσόφους της «προοδευτικιάς» υποκουλτούρας…!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ...


Συνομιλητές , ο Karl-Heinz Roth, Συγγραφέας, ιστορικός, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Κοινωνικής Ιστορίας του 20ου αιώνα και ο Christoph Ulrich Schminck-Gustavus, Καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Βρέμης, και Αριστομένης Συγγελάκης , Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Μια συζήτηση με αφορμή την έκδοση από τον εκδοτικό οίκο «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου των K. H. Roth και H. Rübner, «Η οφειλή των επανορθώσεων: υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη». Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις των δύο Γερμανών ακαδημαϊκών για το απαράγραπτο των Γερμανικών Επανορθώσεων, τις καταστροφές και τις τραγωδίες αίματος και φρίκης που προκάλεσε ο Γερμανικός Στρατός Κατοχής στην Ελλάδα, στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι την παραχάραξη της ιστορίας από τον Χάινς Ρίχτερ, την άνοδο των ακραίων κινημάτων στην Ευρώπη , τον ρατσισμό και τον φασισμό αλλά και τις σύγχρονες προκλήσεις του Ολέθρου από μια νέα γενικευμένη Πολεμική αναμέτρηση.


Πηγή YouTube  Cretetv Antitheseis : https://www.youtube.com/watch?v=O6qESGv4qfs

... ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Κάποτε ένας γέροντας από θεία οικονομία παρακολουθούσε μία σύναξη δαιμόνων.Το θέμα της σύναξης ήταν οι τρόποι, που πρέπει να βρουν οι δαίμονες για να ρίξουν τους ανθρώπους στην αμαρτία.