Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!

 

Κατεπειγόντως χρειάζεται, 5 φιάλες αίμα ομάδας «0 Rhesus αρνητικό», η Αναστασία Κορωνιού του Χρήστου γιά να χειρουργηθή στο Νοσοκομείο «Μητέρα» (Α΄ Καρδιολογική).
Το αίμα αποκλειστικά πρέπει να δοθή στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Αθηνών, γιά να διαβιβασθή στο όνομα της κας Αναστασίας Κορωνιού στο ως άνω αναφερθέν Νοσοκομείο «Μητέρα».

«ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ»!!!


ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟΥ 
(PREEMIE FOUND ALIVE IN MORGUE FRIDGE)!!!

 Ένα μωρό, που γιά ευνόητους λόγους ονομάσθηκε Λάζαρος, δηλώθηκε ως νεκρό μετά τη γέννησή του, στις 23 εβδομάδες. Ήταν τέσσερις μήνες νωρίτερα από το κανονικό! Αλλά δεν ήταν στ’ αλήθεια νεκρό. Ήταν ζωντανό και πάλεψε ώρες γιά την ζωή του, μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου!

Σε μία κοινωνία που συχνά επαίρεται γιά τον θάνατο και την καταστροφή της έκτρωσης, αυτό το μικρό παιδί είναι μία απόδειξη της ανθρώπινης φύσης και της αντοχής των πολύ μικρών μωρών! Αυτό το πρόωρο μωρό των 23 εβδομάδων, ο Λάζαρος, διασώθηκε, αφού πρώτα κατά λάθος δηλώθηκε ως νεκρό στις 21 Οκτωβρίου.

Εκείνο το πρωί, ο γιατρός έφερε στον κόσμο τον Λάζαρο, στις 04:29 τα ξημερώματα, και τον δήλωσε ως νεκρό. Ο γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του και έβαλε το μωρό μέσα σε ένα ψυγείο-νεκροθάλαμο. Στις 10 το πρωΐ ήλθαν από το γραφείο τελετών γιά να παραλάβουν το σώμα του μωρού, και να το παραδώσουν στους γονείς του γιά την κηδεία. Αλλά το μωρό βρέθηκε ζωντανό, κινούνταν και ανέπνεε!!

Μιλάμε γιά 6 ώρες μέσα σε ένα ψυγείο… Γιά ένα πρόωρο μικρούλι 23 εβδομάδων, που κανονικά είναι αδύνατον να επιβιώσει χωρίς την φροντίδα της Μονάδας Νεογνών.

ΚΑΘΑΡΣΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ!!