Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΟι ίδιοι στιγματίστηκαν…!

    Είναι αλήθεια ότι μέσα στην Ιστορία καίριες αποφάσεις της εκάστοτε ηγεσίας του Ελληνικού Λαού έχουν κοστίσει στο Έθνος κυρίως όταν τις έχει προσυπογράψει ο Ελληνικός Λαός ή υπάρχουν έκτακτα συγκλονιστικά γεγονότα, όπως πολεμικές συρράξεις.

    Αυτά βέβαια δεν τα γράφουμε για να ωραιοποιούμε την τραγική κατάσταση όπως την διαμόρφωσε μια ισχνή κοινοβουλευτική μειοψηφία, η οποία είναι απολύτως βέβαιο, ακόμα και μέσα από τις σφυγμομετρήσεις, ότι δεν απολαμβάνει ούτε καν την ανοχή της συντριπτικότατης πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

    Γι‘αυτό και πιστεύουμε απόλυτα ότι μια άξια ηγεσία την οποία προσδοκούμε και περιμένουμε με άσβεστη ελπίδα, θα τα αλλάξει αυτά, προς το συμφέρον  και την πρόοδο του λαού μας.


  Αλίμονο όμως σ’αυτούς οι οποίοι υποκύπτοντας στις πιέσεις ανθελληνικών κέντρων και πιστεύοντας στις φρούδες υποσχέσεις τους, για διασφάλιση των εξουσιαστικών τους “οραμάτων”, μειοδοτούν με καταφανέστατο τρόπο πραγματοποιώντας τα όνειρα των εχθρών του Έθνους και του Λαού μας.

  Αλίμονο στον κύριο Τσίπρα και στους ευτελείς συνοδοιπόρους του, γι’αυτά που ψήφισαν και αποφάσισαν εις βάρος του Λαού μας, όταν μάλιστα ιστορικά η Μακεδονία μας ανήκει ΜΟΝΟ (!!!) στους Έλληνες οι οποίοι με το αίμα τους πολλές φορές την προστάτευσαν, μέσα στην ιστορία των 5.000 τουλάχιστον χρόνων υπάρξεως αυτού του Έθνους.

     Και το πιθανότερο είναι ότι κάποιοι κύριοι Κατρούγκαλοι και Αχτσιόγλου «πριν αλέκτωρ φωνήσει» θα ξεχαστούν και δεν θα τους θυμάται ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους…  Αλλά είναι σίγουρο ότι τον κύριο Αλέξη Τσίπρα θα τον στιγματίσει η ίδια η Ιστορία…   Και πολύ πιθανόν, αν όχι βέβαιο, θα ζήσει για να βιώσει τα αποτελέσματα των τραγικών επιλογών του για τις οποίες άφρονα επαίρεται, γιατί είναι νέος άνθρωπος και έχει προοπτική αρκετών χρόνων μπροστά του…

   Όσον αφορά για το ποιά θα είναι αυτά τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε διαχρονικά και οι πρωταγωνιστές τους καταγράφονται με κατάμαυρα γράμματα από την αδέκαστη Ιστορία. Ας θυμηθούμε για παράδειγμα τον Εφιάλτη από παλιά και τον Πήλιο Γούση από τα νεώτερα χρόνια. Και εάν αυτοί στιγματίστηκαν με τον τρόπο που γνωρίζουμε, για σκεφτείτε κύριε Τσίπρα εσείς που μέσα από τις συγκυρίες αναδειχθήκατε ως ο πρωθυπουργός της ελπίδας γι’αυτούς που σας ψήφισαν… Που θα καταλήξετε; Τουλάχιστον, δεν σκέφτεστε το άμεσο αύριο, επειδή τα ανθρώπινα πολύ εύκολα ανατρέπονται άρδην;;; Δεν μιλάμε βέβαια για την υστεροφημία σας γιατί αυτή προ πολλού την έχετε θάψει με δημοψηφίσματα που καταπατήσατε αν και εσείς ο ίδιος τα προκαλέσατε ή με νομοθετήματα που προσπάθησαν να κλονίσουν τις ιερές παραδόσεις και τα ηθικά ερείσματα αυτού του Λαού… Μην λησμονείτε, ότι δεν είμαστε κάποια νεοσύστατη σέκτα, αλλά αποτελούμε ένα ιστορικό Έθνος που μέσα στις χιλιετίες έχει σφραγίσει όλο το γήινο κόσμο και αναγνωρίζεται η προσφορά του σε Ανατολή και Δύση, Βορρά και Νότο!
    Τέλος, έστω και τώρα κύριε Αλέξη Τσίπρα θυμηθείτε ότι το ένδοξο αυτό Έθνος ανέδειξε Μεγαλέξανδρους και Βασιλείους Βουλγαροκτόνους και Κολοκοτρώνηδες και Παύλους Μελάδες, που αποτελούν  τα ουσιαστικά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται η προοπτική και το μέλλον μας. Κι αν δεν μπορείτε να τα “μαζέψετε” δηλαδή να τα διορθώσετε, αφήστε έστω την καρέκλα της εξουσίας για κάποιους ικανότερους...  
       Αν τελικά επιμείνετε σε αυτή την επαίσχυντη “συμφωνία” μην ξεχνάτε ότι υπάρχει η ΝΕΜΕΣΙΣ για τους προδότες του  Ελληνικού Λαού,  όπως διδάσκει η  Ιστορία της Πατρίδας μας.
  
   Για τον πονεμένο και μυριοβασανισμένο και προδομένο Ελληνορθόδοξο λαό μας  “έσσετ’ ήμαρ”

ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

   Όντως, ταχυδρόμοι και αγγελιοφόροι και μάλιστα  καλών ειδήσεων και μηνυμάτων επιθυμούμε να είμαστε. Δυστυχώς, όμως, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι τρέχουσες καταστάσεις τις περισσότερες φορές δεν το επιτρέπουν. Όχι ότι δεν υπάρχουν γεγονότα και περιστατικά τα οποία πραγματικά ευχαριστούν και ωφελούν, διότι πάντοτε και σε όλες τις εποχές υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι. Όπως όμως και να το κάνουμε το κακό διαφημίζεται ευκολότερα και προβάλλεται εντονότερα.
   Βέβαια, επειδή πιστεύουμε απόλυτα στον Τρισυπόστατο Θεό και στον Αιώνιο Λόγο Του, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όπου «πλεονάζει η αμαρτία, υπερπερισσεύει η Χάρις»!
   Έχοντας λοιπόν αυτή την πεποίθηση, ξεκινάμε ελπιδοφόρα με την υπόσχεση να προσπαθούμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε να μεταδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ!
   Η προοπτική μας είναι να προσθέσουμε και εμείς το μικρό μας χαλικάκι στο πνευματικό οικοδόμημα που βάση και θεμέλιο έχει το Πανάγιο Αίμα του Θεανθρώπου, και από εκεί και πέρα μέσα στους αιώνες και τις χιλιετίες οικοδομείται. Είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΟ (!!!), ότι ΔΕΝ υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να γκρεμιστεί, έστω και εάν όλα τα αστραπόβροντα, οι κεραυνοί και οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να το ξεθεμελιώσουν…
   Παράλληλα, είμαστε και Έλληνες αγνοί πατριώτες, που βλέπουμε την παρακμιακή κατάσταση και το κατρακύλισμα των τελευταίων δεκαετιών, με αποκορύφωμα τις τραγικές πρόσφατες εξελίξεις..!  Αλλά ποτέ ΔΕΝ απογοητευόμαστε!!!
   Και αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζουμε ότι μετά από κάθε Χειμώνα έρχεται μια πανέμορφη Άνοιξη, και επίσης ότι η καρποφορία είναι το αίσιο αποτέλεσμα μιας κυοφορίας, που μοιάζει με θάνατο στα έγκατα της γης!
   Στο μικρό αυτό αγώνα μας, παρακαλούμε να σας έχουμε συμπαραστάτες και να εύχεστε για εμάς πάντοτε.
  Ό,τι καλό, με χαρά θα το δεχόμαστε είτε ως παρατήρηση είτε ως διορθωτική ενέργεια είτε ως συμβολή στην προσπάθεια μας.

Με τιμή.

«ΔΡΟΜΟΚHΡYΞ» (=ταχυδρόμος, αγγελιοφόρος)