Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΤΡΙΣΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ!!

«πλότης, ερηναία καί  στασίαστος»!!!
                                                                
                                                                Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, Ε.Π.Ε. 4,288.

Ο Μεγάλος αυτός Θεολόγος της Εκκλησίας μας, φωτισμένος όπως ήταν από την Χάρι του Θεού και από τα προσωπικά του βιώματα, μας δίδει μέσα σε δύο λέξεις το μεγαλείο της κατά Θεόν απλότητας.
Όντως, η απλότητα, που χαρίζεται στον πνευματικό άνθρωπο από τον Ίδιο τον Θεό, όταν με συνέπεια και σε συνέχεια αγωνίζεται ταπεινά, με καθαρή καρδιά και πολλή αγάπη να εκτελεί τις Θείες Εντολές, αποτελεί την πραγματική ειρηνική εσωτερική κατάσταση, που το βασικώτερο χαρακτηριστικό της είναι η ολοκληρωτική έλλειψη κάθε μορφής φιλόνικης διάθεσης!!

ΟΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΞΑΝΑΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ.


«ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ»…

Δεν προλαβαίνουμε να πούμε το «Δόξα σοι ο Θεός», με τον καταποντισμό της ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ λαίλαπας και με τα καινούργια τερτίπια της Υπουργού Παιδείας, ξαναφωνάζουμε «Βοήθα Παναγιά μου»!!
Δεν γνωρίζουμε, ποιοί σατανικοί εγκέφαλοι στα άδηλα και κρύφια των σκοτεινών Λεσχών (π.χ. Bilderberg, Μασωνικές Στοές, κ.τ.λ.), κατευθύνουν Κυβερνήσεις και πρόσωπα που φοιτούν σ’ αυτές, αλλά, από τα αποτελέσματα διαπιστώνουμε ότι, τα παραγγέλματά τους τα εφαρμόζουν πειθήνια, με όλων των ειδών τις ανυπόστατες δικαιολογίες, κάποιοι που ασκούν εξουσία.
Για παράδειγμα, με την πρόσφατη απόφασή της για κατάργηση του Θρησκεύματος, στα ενδεικτικά και απολυτήρια του Γυμνασίου και του Λυκείου, η Υπουργός Παιδείας…
Κι εκεί που είπαμε ότι, την γλυτώσαμε από τους ψευτοπροοδευτισμούς, που φασιστικά αποφάσιζε και επέβαλλε η ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ συμμορία, μας ήλθε η σφαλιάρα από την… «προοδευτικότερη» κα Κεραμέως, μετά, μάλιστα, τα χειροφιλήματα και τις μετάνοιες στην ορκωμοσία και τις συναντήσεις της με τον Αρχιεπίσκοπο…!