Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΛΗ ΘΥΜΑΤΑ.Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ…!

 Κοινή διαπίστωση είναι ότι, οι Κυβερνητικοί χειρισμοί ως προς το μείζον θέμα του ενσκύψαντος Κορονοϊού, ήσαν απολύτως επιτυχείς και αυτό όχι απλά αναγνωρίζεται παγκόσμια, αλλά και τα αποτελέσματα, μέχρι τώρα, φαίνονται και είναι, και θετικά και πολύ ικανοποιητικά, για το σύνολο του Ελληνικού Λαού.
Οφείλουμε, λοιπόν, να αναγνωρίσουμε το αποτελεσματικό έργο και να συγχαρούμε και εμείς, και συγχρόνως να ευχηθούμε, όλες οι επιλογές και πάντοτε, να είναι προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού. Αυτό, θα είναι δεδομένο όταν, παράλληλα με την σοβαρότητα των επιλογών, υπάρχει και η συμφωνία με το Θέλημα του Θεού και τις ηθικές και πνευματικές Αρχές και Αξίες. Αυτά τα γράφουμε διότι, ενίοτε, και δυστυχώς σε φλέγοντα θέματα, επικρατούν άλλου είδους λογικές και αυτό μας υποχρεώνει, ως ελεύθεροι και σκεπτόμενοι πολίτες που είμεθα, να παρεμβαίνουμε επικριτικά και με αυστηρότητα, αλλά πάντοτε νηφάλια και αντικειμενικά.
Μετά από αυτή την αναγκαία διευκρίνιση, για άλλη μία φορά καταθέτουμε την ικανοποίηση μας για τους Κυβερνητικούς χειρισμούς στο συγκεκριμένο και κρίσιμο θέμα των ημερών δηλαδή, την αντιμετώπιση της ασθενείας του Κορονοϊού.     
Βέβαια, ποτέ δεν θα λείψουν και οι αντίθετες κριτικές, καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες.
Ως προς αυτούς που καλοπροαίρετα και καλοκάγαθα αντιδρούν, αρκεί να παρουσιάζεται καθαρά η πραγματικότητα, για να τους αποδείξει περίτρανα το ότι, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση ενήργησαν πολύ σωστά. Αυτό εύκολα γίνεται, όταν, χωρίς έπαρση και τάση συγκρουσιακή, παραθέτουμε τους συγκριτικούς αριθμητικούς πίνακες, των όσων συμβαίνουν σε όλες τις Χώρες του Δυτικού τουλάχιστον Κόσμου, και αντίστοιχα στην Πατρίδα μας. Άμεσα και απλά δηλαδή, δίπλα στις εκατόμβες (επί καθημερινής βάσεως) των νεκρών (για παράδειγμα) στην Ιταλία - στην Γαλλία - στην Ισπανία - στην Αγγλία – στις Η.Π.Α., ο καθένας διαπιστώνει ότι, στην Ελλάδα μας, μόλις ξεπεράσαμε, παρ’ όλη αυτή την φοβερή καταιγίδα, τους 80 νεκρούς.
Ως προς τους υπολοίπους, οι οποίοι ευτυχώς αποτελούν μιά ελάχιστη μειοψηφία που ωρύεται με εμπάθεια και τόσο πικρόχολα, κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και κάποιες κιτρινοφυλλάδες, επισημειώνουμε με θλίψη, αλλά και σοβαρότητα τα κάτωθι: