Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…

 

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ...

 Παρ’ ότι πάντοτε και χωρίς εξαίρεση επιβεβαιώνεται η Μεγάλη Αλήθεια, «οι μακρύνοντες εαυτούς από Σού απολούνται», εν τούτοις, ποτέ δεν συνετιζόμεθα και πεισματικά δεν θέλομε να παραδεχθούμε τις τρομερές συνέπειες της αποστασίας μας…

Όλα, γιά παράδειγμα, τα «παπαγαλάκια» της ποδηγετούμενης και δήθεν προοδευτικής εντύπου και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μετά το συγκλονιστικό συμβάν των Τεμπών, προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι, αυτό οφείλεται σε λάθη και παραλείψεις διαχρονικές όλων των Κυβερνήσεων, που δεν ενδιαφέρθηκαν να εκσυγχρονίσουν το Σιδηροδρομικό δίκτυο και σε φοβερά αδικαιολόγητες παραλείψεις των αρμοδίων στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Και αυτά ασφαλώς είναι αδιαμφισβήτητα και αληθή, αλλά ΔΕΝ αποτελούν ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Κανείς δεν θέλει να υπεισέλθη και να διερευνήσει τις ουσιαστικές αιτίες και αυτού του δυστυχήματος, αλλά και άλλων παρομοίων συμφορών.

Εάν, δηλαδή, τέτοια συγκλονιστικά και φοβερά γεγονότα, προσπαθούν κάποιοι να μας αναγκάσουν να πιστέψωμε ότι, οφείλονται μόνο σε απαρχαιωμένα δίκτυα που κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα εκσυγχρονίσει ή σε μία σειρά ανθρωπίνων λαθών, τότε ευθαρσώς τους λέμε ότι, εθελοτυφλούν, πλανώνται και μας εξαπατούν.

Και αυτά που εγράψαμε αμέσως παραπάνω, δεν αποτελούν λεκτικές κορώνες. Αποτυπώνουν απλά την Μεγάλη Αλήθεια  που στην αρχή αναφέραμε, ότι δηλαδή, τα τελευταία χρόνια συστηματικά αρνούμεθα τον Θεόν, διότι έχομε επιλέξει να βαδίζωμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας και τα κακώς νοούμενα συμφέροντά μας.

Και αυτό, διαρκώς διαπιστώνομε ότι, συμβαίνει και στις προσωπικές μας επιλογές, και στις διαπροσωπικές και κοινωνικές μας σχέσεις, αλλά το χειρότερο (παγκόσμια, δυστυχώς και  στο τόπο μας), σε όλες τις αποφάσεις και τις κατευθυντήριες γραμμές της Ηγεσίας, τόσο της Πολιτικής όσο και της (κατ’ ευφημισμόν) Πνευματικής…