Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗΣ, Ο ΔΗΘΕΝ… ΕΙΔΗΜΟΝΑΣ…!


Δεν είναι δυνατόν, να υβρίζεται και να συκοφαντείται ο μεγαλύτερος Κυβερνήτης που μέχρι σήμερα εγνώρισε η ταλαίπωρη Πατρίδα μας και, δυστυχώς, τα ξένα και τα ντόπια συμφέροντα, τον εφόνευσαν στα σκαλοπάτια του Ι. Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο…
          Ομιλούμε, ασφαλώς, για τον αείμνηστο Ιωάννη Καποδίστρια, τον πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος, ο Οποίος, προς χάριν της Πίστεως και της Πατρίδος μας, εθυσίασε δόξες και αξιώματα, ολόκληρη την ιδιωτική του περιουσία και τέλος την ίδια του την ζωή!!
          Αυτός, ο εμπνευσμένος άνθρωπος, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιό φωτισμένες πνευματικές και πολιτικές προσωπικότητες, που ανέδειξε ποτέ η Ευρώπη, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, να υβρίζεται και να κατασυκοφαντείται από τον «καθηγητή» κ. Αριστείδη Χατζή, που είναι μέλος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και επικεφαλής του Κέντρου Φιλελευθέρων Σπουδών, ως: Δικτάτορας και καταστροφέας της πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας…!
Ο ως άνω Καθηγητής, θα έπρεπε, αντί με τόση αυθάδεια και έπαρση να καλεί τους πάντες να συζητήσουν μαζί του, πάνω στις υβριστικές και ανιστόρητες αυτές απόψεις, μετά μάλιστα την αναστάτωση που δημιουργήθηκε, να παραιτηθή από τις Θέσεις που ΑΝΑΞΙΑ  κατέχει και από τις οποίες με τόση αλαζονεία (ως Υπερπάπας…) ομιλεί...!
Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, το τρισχειρότερο είναι πως, ολόκληρη η επιτροπή «Ελλάδα 2021», συμμερίζεται απόλυτα τις αχαρακτήριστες αυτές απόψεις του κ. Αριστείδη Χατζή…! Το τραγικό ερώτημα, επομένως, είναι: Με ποιά κριτήρια επιλέχθηκαν αυτοί οι άνθρωποι, να προβάλλουν την αγνότερη και ηρωϊκότερη Επανάσταση που εγνώρισε ποτέ η Ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Στρατηγό Ιωάννη Μακρυγιάννη;;; Αυτοί οι «κύριοι», δρουν ως παρασυναγωγή δολίων πονηρευομένων, αποφασισμένων (ή εντεταλμένων;;;), να δυσφημήσουν τον τίμιο Εθνικοαπελευθερωτικό μας Αγώνα… Στρατευμένοι ιδεολογικά και υποτεταγμένοι σε ψευτοπροοδευτικές θεωρήσεις, εβάλθηκαν να αποκαθηλώσουν το 1821 και τους πρωτεργάτες του, και να γκρεμίσουν τον «υπέρ της Πίστεως και της Πατρίδος» Υπέρτατο Αγώνα, προ του Οποίου υποκλίνεται ολόκληρη η Ανθρωπότητα, μέχρι σημείου, ακόμη και η Υπερατλαντική Υπερδύναμη, να θεωρεί την 25η Μαρτίου, και ως ιδική της Εθνική εορτή!!