Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

   Όντως, ταχυδρόμοι και αγγελιοφόροι και μάλιστα  καλών ειδήσεων και μηνυμάτων επιθυμούμε να είμαστε. Δυστυχώς, όμως, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι τρέχουσες καταστάσεις τις περισσότερες φορές δεν το επιτρέπουν. Όχι ότι δεν υπάρχουν γεγονότα και περιστατικά τα οποία πραγματικά ευχαριστούν και ωφελούν, διότι πάντοτε και σε όλες τις εποχές υπάρχουν οι σωστοί άνθρωποι. Όπως όμως και να το κάνουμε το κακό διαφημίζεται ευκολότερα και προβάλλεται εντονότερα.
   Βέβαια, επειδή πιστεύουμε απόλυτα στον Τρισυπόστατο Θεό και στον Αιώνιο Λόγο Του, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όπου «πλεονάζει η αμαρτία, υπερπερισσεύει η Χάρις»!
   Έχοντας λοιπόν αυτή την πεποίθηση, ξεκινάμε ελπιδοφόρα με την υπόσχεση να προσπαθούμε όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε να μεταδίδουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ!
   Η προοπτική μας είναι να προσθέσουμε και εμείς το μικρό μας χαλικάκι στο πνευματικό οικοδόμημα που βάση και θεμέλιο έχει το Πανάγιο Αίμα του Θεανθρώπου, και από εκεί και πέρα μέσα στους αιώνες και τις χιλιετίες οικοδομείται. Είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΟ (!!!), ότι ΔΕΝ υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να γκρεμιστεί, έστω και εάν όλα τα αστραπόβροντα, οι κεραυνοί και οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να το ξεθεμελιώσουν…
   Παράλληλα, είμαστε και Έλληνες αγνοί πατριώτες, που βλέπουμε την παρακμιακή κατάσταση και το κατρακύλισμα των τελευταίων δεκαετιών, με αποκορύφωμα τις τραγικές πρόσφατες εξελίξεις..!  Αλλά ποτέ ΔΕΝ απογοητευόμαστε!!!
   Και αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζουμε ότι μετά από κάθε Χειμώνα έρχεται μια πανέμορφη Άνοιξη, και επίσης ότι η καρποφορία είναι το αίσιο αποτέλεσμα μιας κυοφορίας, που μοιάζει με θάνατο στα έγκατα της γης!
   Στο μικρό αυτό αγώνα μας, παρακαλούμε να σας έχουμε συμπαραστάτες και να εύχεστε για εμάς πάντοτε.
  Ό,τι καλό, με χαρά θα το δεχόμαστε είτε ως παρατήρηση είτε ως διορθωτική ενέργεια είτε ως συμβολή στην προσπάθεια μας.

Με τιμή.

«ΔΡΟΜΟΚHΡYΞ» (=ταχυδρόμος, αγγελιοφόρος)