Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

«ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ»!!!


ΠΡΟΩΡΟ ΜΩΡΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟΥ 
(PREEMIE FOUND ALIVE IN MORGUE FRIDGE)!!!

 Ένα μωρό, που γιά ευνόητους λόγους ονομάσθηκε Λάζαρος, δηλώθηκε ως νεκρό μετά τη γέννησή του, στις 23 εβδομάδες. Ήταν τέσσερις μήνες νωρίτερα από το κανονικό! Αλλά δεν ήταν στ’ αλήθεια νεκρό. Ήταν ζωντανό και πάλεψε ώρες γιά την ζωή του, μέσα στο ψυγείο του νεκροτομείου!

Σε μία κοινωνία που συχνά επαίρεται γιά τον θάνατο και την καταστροφή της έκτρωσης, αυτό το μικρό παιδί είναι μία απόδειξη της ανθρώπινης φύσης και της αντοχής των πολύ μικρών μωρών! Αυτό το πρόωρο μωρό των 23 εβδομάδων, ο Λάζαρος, διασώθηκε, αφού πρώτα κατά λάθος δηλώθηκε ως νεκρό στις 21 Οκτωβρίου.

Εκείνο το πρωί, ο γιατρός έφερε στον κόσμο τον Λάζαρο, στις 04:29 τα ξημερώματα, και τον δήλωσε ως νεκρό. Ο γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του και έβαλε το μωρό μέσα σε ένα ψυγείο-νεκροθάλαμο. Στις 10 το πρωΐ ήλθαν από το γραφείο τελετών γιά να παραλάβουν το σώμα του μωρού, και να το παραδώσουν στους γονείς του γιά την κηδεία. Αλλά το μωρό βρέθηκε ζωντανό, κινούνταν και ανέπνεε!!

Μιλάμε γιά 6 ώρες μέσα σε ένα ψυγείο… Γιά ένα πρόωρο μικρούλι 23 εβδομάδων, που κανονικά είναι αδύνατον να επιβιώσει χωρίς την φροντίδα της Μονάδας Νεογνών.

Όταν ο πατέρας ανακάλυψε ότι ο γιός του ήταν ζωντανός, τον ωνόμασε Λάζαρο. Και επί πλέον κατέγραψε αυτό το βίντεο, λέγοντας:

«Είμαι εδώ!»

«Συνέχισε να αγωνίζεσαι πολύτιμο μικρούλι!»

(στους άλλους) «Το μωρό κλαίει. Κλαίει συνεχώς. Είναι ζωντανό!».

«Ναι, σε έχουμε μαζί μας!»

(Δεν ακούγεται…)

«Μικρέ μου αγωνίσου! Μικρό μου αγόρι! Ο Θεός να φυλάει το μωρό μου! Και (ο Θεός) είναι μαζί σου, γιατί είσαι ζωντανό!»

 Το περιστατικό συνέβη σε ένα Νοσοκομείο στο Puebla στο Mexico, και κατόπιν το μωρό ωδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

 Οι υποστηρικτές των εκτρώσεων, αρνούνται την ανθρώπινη φύση και την αξία των αγέννητων παιδιών. γιά να δικαιολογήσουν τη θανάτωσή τους. Αλλά αυτό το μωρό των 23 εβδομάδων, αδιαμφισβήτητα αποδεικνύει την ανθρώπινη φύση τους και την ικανότητα επιβίωσής τους. Ο Λάζαρος, έλαβε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και αναμένεται να ξεπεράσει τις αντιξοότητες.

  Το είδαμε εδώ: afistemenaziso.gr

  Πηγή video: Live Action