Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…!

Συνέβη  το βράδυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (δηλαδή, της Κυριακής της Τυρινής), όταν μετά το τρελλό πολυήμερο ξεφάντωμα και την πολυειδή αναισχυντία, καίγονται τα καρναβαλικά άρματα ή και διάφορες άλλες εύφλεκτες ύλες.

Εφέτος, λοιπόν, το 2019, στο χωριό Μακρύσι της Γορτυνίας – Αρκαδίας, όταν έξαλλοι καρναβαλιστές έκαιγαν διάφορα αντικείμενα (π.χ. ξύλα, λάστιχα, χαρτόνια), ο κ.Πέτρος Πριλίγκος φωτογράφιζε το θέαμα.
Το συγκλονιστικό είναι ότι, αναπάντεχα βγήκε αυτή η φοβερή φωτογραφία
Δεν γνωρίζουμε, αν το επέτρεψε ο Θεός γιά να συνετισθούμε ή αν ο ίδιος ο διάβολος με αυτό τον τρόπο και με τον  εωσφορικό του εγωϊσμό, θέλησε να κάνει επίδειξη δυνάμεως…!
Ο ίδιος ο φωτογράφος έπεσε σύξυλος… Μας διαβίβασε την φωτογραφία, επιβεβαιωμένη από τον κληρικό αδελφό του π.Ιωάννη Πριλίγκο και όλους τους παρισταμένους, γιά να την προωθήσουμε παντού.
Εκρίναμε απολύτως σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε, μήπως, έστω και με αυτό τον τρόπο, βάλλουμε μυαλό και αντιληφθούμε, τί σημαίνει Απόκριες και Καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Κατά τους Πατέρες μας, αυτές οι τραγικές ημέρες των κοσμικών “Απόκρεω”, αποτελούν όχι μόνο ψυχοσωματικό όλεθρο και καταστροφή, αλλά και μία ιδιότυπη λατρεία στον διάβολο.
Ας προσέξουμε καλά την αυτοαποκάλυψη και αυτοέκθεση του διαβόλου και ας συνειδητοποιήσουμε τις τεράστιες ευθύνες μας, όταν συμμετάσχουμε εμείς και τα παιδιά μας σε τέτοιου είδους δαιμονικές εκδηλώσεις…