Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ, Ο “ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ”, ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;;;


ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ!!!

 Μετά από απανωτές εγχειρήσεις για όγκο στον εγκέφαλο στην παιδική της ηλικία και ένα εγκεφαλικό που την άφησε σε κώμα για κάμποσο καιρό, η Νεφέλη που κάτω από άλλες συνθήκες θα έπρεπε να μείνει για πάντα φυτό, έστω και αν δεν έχει την ικανότητα να μιλά και να διαβάζει, μπορεί και τραγουδά σαν Άγγελος!!!

Το θαύμα αυτό οφείλεται στη μητέρα της Νεφέλης, την Κατερίνα, μια απίστευτα δυναμική γυναίκα, που όταν η Νεφέλη έπεσε σε κώμα και οι Εγγλέζοι γιατροί μετά τα απανωτά τους λάθη, «σήκωσαν τα χέρια ψηλά», αυτή αποφάσισε να βρίσκεται δίπλα της μέρα-νύχτα, να της μιλά, να της τραγουδά και στο CD player να της παίζει το τότε καινούργιο άλμπουμ της τραγουδίστριας Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ένα CD που η Νεφέλη δεν είχε ακούσει ποτέ της, πριν πέσει σε κώμα.

Και το θαύμα έγινε, όταν πλέον ξύπνησε η Νεφέλη. Ενώ δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει, μπορούσε να τραγουδά και τα πρώτα τραγούδια που μουρμούρισε, ήταν εκείνα τα άγνωστα της Πρωτοψάλτη! 

Αυτή είναι μία από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις, που αποδεικνύει ότι, οι άνθρωποι που πέφτουν σε κώμα, όχι μόνο ακούνε, αλλά αντιλαμβάνονται και, με τρόπο άγνωστο σε εμάς, συνειδητοποιούν ό,τι συμβαίνει γύρω τους!!!

Η πλήρης ιστορία της μικρής Νεφέλης, περιέχεται στο video που ακολουθεί και είναι παρμένο από το σπουδαίο και σε πολλά διδακτικό κανάλι Alpha της Κύπρου.

 
 
Το είδαμε επίσης εδώ: trelogiannis