Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

«ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ»!

Ο αείμνηστος, πάλαι ποτέ εκτρωσιολόγος και εν συνεχεία φωτισμένος και δεινός πολέμιος των εκτρώσεων, Dr. Bernard Nathanson M.D., ομιλεί αποφθεγματικά προς την Ανθρωπότητα και μετά θάνατον: 

«Αγκαλιάστε τη ζωή»!

 Από τον Jerry Newcombe,
19 Νοεμβρίου, 2021,
LifeNews.com, Washington, DC.

        <<Η συγγραφέας Terry Beatley, μίλησε σε μία τοπική εκδήλωση γιά το «Δικαίωμα στη Ζωή», στη Νότια Φλόριντα. Η Beatley, είχε συναντηθή με τον Nathanson το 2009, περίπου ένα χρόνο πριν πεθάνει, και της έδωσε εντολή, να συνεχίσει να διαδίδει το μήνυμά του υπέρ της αγέννητης ζωής. Της είπε: «Μίλησέ τους, γιά τη στρατηγική που χρησιμοποίησα, γιά να εξαπατήσω την Αμερική, ώστε να δεχθή την άμβλωση…».

        Το μήνυμα του Nathanson, είναι πιο επίκαιρο αυτές τις μέρες, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είναι πιθανό, ότι θα επανεξετάσει την περίφημη απόφασή του, με την οποία νομιμοποίησε την άμβλωση από το 1973.
        Ο Bernard Nathanson M.D., πραγματοποίησε (ή και) επέβλεψε περίπου 75.000 αμβλώσεις... Μετά τη μεταστροφή του στην θέση «υπέρ της ζωής», αρχικά ως άθεος και στη συνέχεια ως Χριστιανός, έγραψε το βιβλίο, «Aborting America», και γύρισε την περίφημη ταινία, «The Silent Scream» (=Η Σιωπηλή κραυγή)!!
        Βλέπε εδώ: dromokirix
        Ο Bernard Nathanson, ήταν ο «Βασιλιάς των αμβλώσεων». Ήταν ο αρχιτέκτονας της βιομηχανίας των αμβλώσεων. Συνίδρυσε το NARAL, το οποίο αρχικά ονομαζόταν National Association to Repeal Abortion Laws (=Εθνική Ένωση γιά την Νομιμοποίηση των Αμβλώσεων). Ένωση τώρα γνωστή ως National Abortion Rights Action League.
        Όταν η Beatley συναντήθηκε με τον Nathanson στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, άλλαξε η πορεία της ζωής της. Ο Nathanson της ζήτησε να πει στην Αμερική, πώς της «πούλησαν» την άμβλωση μέσω μιάς σειράς απατηλών ισχυρισμών....

        Ο Bernard Nathanson, δεν ήταν απλώς ένας από τους πολλούς πρώην εκτελεστές εκτρώσεων. Ήταν ο πατέρας της βιομηχανίας των αμβλώσεων στην Αμερική. Υλοποίησε την ιδέα της περιπατητικής (μέσα-έξω) αυθημερόν υπηρεσίας χειρουργικών αμβλώσεων... Αυτή ήταν μία νέα ιδέα και ήταν ο εμπνευστής της... Είχε ακόμη την ιδέα να δημιουργηθούν οι λεγόμενες «κλινικές» εκτρώσεων, σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησε επινοώντας οκτώ σημεία προπαγάνδας, γιά να εξαπατήσει τον κόσμο και τα δικαστήρια της Χώρας μας, αλλά τελικά ο Nathanson κατέληξε να γίνει 100% υπέρμαχος της αγέννητης ζωής. Ήταν ένας άθεος και αργότερα έγινε Χριστιανός, στις 8 Δεκεμβρίου 1996! Στο βιβλίο του, «The Abortion Papers» (=Τα αρχεία των Αμβλώσεων), ο Nathanson έγραψε: «Πιστεύω ότι μία Αμερική, που επιτρέπει σε μία χούντα ανήθικων κακοποιών, να της επιβάλλει ένα κακό ανυπολογίστων διαστάσεων και συνεχίζει να επιτρέπει σε αυτό το κακό να ανθίζει, δημιουργεί γιά τον εαυτό Της μία θανατηφόρο κληρονομιά: ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ…»!

       Η Beatley, αναφέρει τα κύρια σημεία της αρχικής παραπλανητικής στρατηγικής του Nathanson, γιά να εξαπατήσει την Αμερική, με το πρώτο να είναι:
 

  • «Προγραμματίζω τη συζήτηση και την οριοθετώ γύρω από τη λέξη επιλέγω». Η λέξη «επιλογή» ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική...
  • Το επόμενο σημείο της στρατηγικής του ήταν, «Να χρησιμοποιεί ως συνένοχα τα μέσα ενημέρωσης», επειδή ο Nathanson γρήγορα συνειδητοποίησε ότι, οι περισσότεροι από τους ρεπόρτερ ήταν νέοι άνδρες και γυναίκες, και μπορούσε να τους πείσει γιά τα πάντα… και θα επίστευαν, ο,τιδήποτε τους έλεγε…
  • Και τί τους έλεγε; «Τους έλεγε κατασκευασμένα γεγονότα, δηλαδή ψέμματα…». Έλεγε ότι, ένα εκατομμύριο γυναίκες το χρόνο έκαναν παράνομες εκτρώσεις. Και 5.000-10.000 από αυτές τις γυναίκες πέθαιναν κάθε χρόνο λόγω επιπλοκών. Ήταν κατασκευασμένα ψέματα...
  • Ένα επί πλέον ψέμμα ήταν ότι, ο Nathanson έλεγε πως «Το 60% των Αμερικανών ήθελε να νομιμοποιηθή η άμβλωση...». ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ 1% (ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ 1 ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ)…

        Άλλα σημεία της ψευδούς προπαγάνδας του ήταν:

  • Επανάληψη των ψεμμάτων ξανά και ξανά, ώστε να γίνουν αποδεκτά ως αληθινά.
  • Συστηματική προσπάθεια γιά την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, αφού πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι κάτι, εφόσον είναι νόμιμο, είναι και αποδεκτό.
  • Εφαρμογή αυτού που αποκαλούσαν «αντιχριστιανική στρατηγική». Ο γενικός στόχος ήταν, να εξουδετερωθή και να διχασθή ένας σημαντικός εχθρός της «βιομηχανίας των αμβλώσεων», δηλαδή, οι άνθρωποι της Χριστιανικής Πίστεως.

        Πολλά από αυτά τα ψέμματα είναι ακόμη ζωντανά... Έχει πουληθή ένα πλήθος από αυτά, από την «βιομηχανία των αμβλώσεων»... Και, δυστυχώς, πρέπει να παραδεχθούμε ότι, πάρα πολλοί από εμάς τα έχουμε «αγοράσει» (αποδεχθή) χωρίς καν να το σκεφθούμε...
        Η Beatley τελειώνει, αναφέροντας την τελευταία επιθυμία του Nathanson:

«Αγαπάτε ο ένας τον άλλον!
Η ΑΜΒΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.
Σταματήστε τη δολοφονία των εμβρύων.
Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη Αγάπη»!!

        Αυτή η ιστορία μου θυμίζει την παροιμία που λέει: «Όταν ένα ψέμμα έχει ήδη ταξιδέψει στα μισά του κόσμου, τότε η αλήθεια σκέπτεται ακόμη, να βάλει τα παπούτσια της»>>!!


Το είδαμε εδώ: afistemenaziso
Πηγή: lifenews.com