Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ (ΑΝΤΙ)ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

 

Γιά άλλη μία φορά το απάνθρωπο πρόσωπο του αντικοινωνικού Κράτους εκδηλώνεται, σε μία επί πλέον περίπτωση, στην οικογένεια της κας Μαρίας Χ..

Αναφέρουμε συνοπτικά το ιστορικό:

Η κα Μαρία Χ. είναι τρίτεκνη ΑΜΕΑ (με ποσοστό αναπηρίας 85%) και σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και την όραση περιορισμένη στο 9%, και είναι μόλις ηλικίας 47 ετών...

Το δηλωθέν οικογενειακό τους εισόδημα, μόλις υπερβαίνει τις 10.000€…

Η ακίνητη περιουσία της οικογενείας, ενώ πέρυσι ανερχόταν στα 121.170,05€, από 1/1/22 με… «μαγικό τρόπο» εκτοξεύθηκε, βάσει της νέας αντικειμενικής αξίας σε ποσό πέραν των 180.000 €…!

Εξ αιτίας των ανωτέρω, η οικογένεια της κας Μαρίας Χ. καταδικάζεται (!) να εξαιρεθή από την παροχή του Κοινωνικού τιμολογίου ρεύματος…

Δεν γνωρίζουμε ποιοί στυγνοί και άκαρδοι εγκέφαλοι, αποφασίζουν σε μία οικογένεια, με τόσα προβλήματα, τόσο χαμηλό εισόδημα και επί πλέον έξοδα ιατρικής συνδρομής (πέραν των λοιπών εξόδων...), να επιβάλλουν ως ποινή,  την κατάργηση του φθηνότερου ρεύματος, μέσα από την κοινωνική αυτή παροχή της ΔΕΗ.

Τα πλήρη στοιχεία θα διαβιβασθούν αρμοδίως, όχι μόνο στους Υπευθύνους Υπουργούς και στις ανάλογες υπηρεσίες, αλλά και στα Μ.Μ.Ε..

Εάν δεν δοθή ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ στην κατάφορη και ανάλγητη αυτή αδικία, θα επανερχόμεθα συστηματικά και καταγγελτικά, καλώντας συγχρόνως και όσους άλλους συμπολίτες μας υφίστανται τα ίδια και χειρότερα, να προβούν σε ανάλογες διαμαρτυρίες.

 

«Δρομοκήρυξ»