Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ

Image result for ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΤΑΥΡΟΣ  
  Με απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση, πληροφορήθηκε ο Ελληνικός Λαός την συμπεριφορά των αρμοδίων Αρχών της Μυτιλήνης εναντίον 36 (τριάντα έξι) συνελλήλων ορθοδόξων χριστιανών, που… τόλμησαν να ανυψώσουν έναν ωραιότατο Σταυρό στην Μυτιλήνη..!

   Το ιστορικό είναι απλό: Κάποιοι αρνησίθρησκοι και απάτριδες είχαν γκρεμίσει πρόσφατα ένα αντίστοιχο Σταυρό που ήταν στημένος στην συγκεκριμένη περιοχή. Οι ως άνω 36 (τριάντα έξι) συλληφθέντες έκριναν ορθό και σκόπιμο να ξαναστήσουν τον Σταυρό στην θέση του. Και ΑΡΙΣΤΑ έπραξαν! Εξαιτίας αυτού εγκαλούνται οι συγκεκριμένοι να δικαστούν ως εγκληματίες.
 
Related image
    
Στην μπαχαλοειδή και ανερμάτιστη Χώρα που ζούμε:
  •   Οι «Ρουβίκωνες» αλωνίζουν ανεξέλεγκτα και καταλαμβάνουν Υπουργεία και Ανώτατα Δικαστήρια.
  •   Οι Χούλιγκανς καταστρέφουν Εθνικό πλούτο και επιτίθενται με μαχαίρια και ρόπαλα.
  •    Τα Αστυνομικά Τμήματα Ακροπόλεως και Ομονοίας καίγονται με βόμβες μολότοφ.
  •    Οι έντιμοι επιχειρηματίες ή καλύτερα μικροέμποροι που τα καταστήματα τους είναι γύρω από το Πολυτεχνείο, τραβάνε τα μαλλιά τους κάθε φορά που κάποιοι τραμπούκοι αποφασίζουν να ταμπουρωθούν μέσα σ’αυτό, και στην συνέχεια κάνουν… «ηρωικές» εξόδους…!
  •    Οι ομοφυλόφιλοι στις pride παρελάσεις τους υβρίζουν βλάσφημα τα όσια και τα ιερά μας και προκαλούν τους ευζώνους στο μνημείο του «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ»

   Ναι, αλλά οι κατευθυνόμενες Αρχές από τις γνωστές άγνωστες ηγεσίες που δυστυχώς σήμερα κυβερνούν την δύσμοιρη Πατρίδα μας, όλους τους παραπάνω τους θεωρούν «αθώες περιστερές» και άλλους, βάζουν στο στόχαστρο τους.
  
   Για παράδειγμα διαλύουν ειρηνικές συγκεντρώσεις για τα Εθνικά μας δίκαια ή τρομοκρατούν τον Λαό με συλλήψεις και προσαγωγές εντίμων ανθρώπων, που από σεβασμό στην πίστη και τις παραδόσεις μας ξαναστερεώνουν τον γκρεμισμένο Τίμιο Σταυρό της θυσιαστικής αγάπης του Θεανθρώπου.

   Θα τους αφήσουμε να μας κυνηγάνε ως φοβεροί αντίχριστοι διώκτες για τα πιστεύματα και τον σεβασμό μας στις θεμελιώδεις αξίες, που μέχρι σήμερα και για 2.000 χρόνια μας στήριξαν και μας στηρίζουν ως Ελληνορθόδοξο Έθνος και Γένος;;;
  
Ας συστρατευτούμε όλοι οι επί Γης Έλληνες, γιατί όντως, 
«καιροί ου μενετοί»…