Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ!!!

 

Η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

    Το παρακάτω κείμενο, αποκαλύπτει με συγκλονιστικό και μοναδικό τρόπο, την πραγματικότητα γιά τα αποτελέσματα του κορονοϊού (Covid-19), όχι μόνο γιά τους ασθενείς αλλά και γιά το νοσηλευτικό προσωπικό.
    Το συγκεκριμένο κείμενο, δεν αποτελεί απλά μία καταγραφή ενός περιστατικού, αλλά μία κατάθεση ψυχής με αίμα, πόνο και δάκρυ…
    Το μεταφέρουμε, χωρίς να αλλάξουμε ούτε γράμμα, από σεβασμό στο πρόσωπο της νοσηλεύτριας Γεθσημανής Μπερμπερή και στον τρόπο με τον οποίο εξασκεί την ιερή της αποστολή!!
    Γιά εμάς, πρόκειται όχι μόνο γιά δωρική αποτύπωση της φοβερής πραγματικότητας που δημιουργεί ο πολύ επικίνδυνος, φοβερά επιθετικός και άγνωστος, ακόμη και στον ιατρικό χώρο, αυτός ιός, αλλά κυρίως ισχυρότατο κόλαφο, εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι είτε αμφισβητούν είτε διακωμωδούν είτε αδιαφορούν είτε συμπεριφέρονται με πλήρη ανευθυνότητα είτε πονηρά και καταχθόνια εκμεταλλεύονται την αφέλεια και τον φανατισμό κάποιων ελαφρόμυαλων και αδαών, γιά να δημιουργήσουν κοινωνική αναστάτωση ή γιά άλλους κακόβουλους και ιδιοτελείς σκοπούς…
    Δεν θα προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμό, γιά να προβάλλουμε την αυθεντικότητα, την γνησιότητα και την ωμή πραγματικότητα, μέσα από αυτό το συγκλονιστικό κείμενο-ντοκουμέντο.
    Απλώς, να συγχαρούμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όλων των Νοσοκομείων της Χώρας μας, που με τόση αυταπάρνηση αγωνίζονται επί συνεχούς βάσεως και με όλες τους τις δυνάμεις, κατά του ενσκήψαντος τους τελευταίους μήνες φονικού αυτού ιού, που έχει λάβει τη μορφή παγκόσμιας πανδημίας και έχει απλωθή ως κατάμαυρη απειλητική καταιγίδα σε όλες τις Χώρες του Πλανήτη…
    Τα λόγια που ακολουθούν, δεν είναι απλά γιά να τα διαβάσουμε, αλλά γιά να τα μελετήσουμε βαθειά, να τα τυπώσουμε στην καρδιά μας και να σταματήσουμε τις ανόητες και επικίνδυνες «συνωμοσιολογίες»... : 

    «Ονομάζομαι Γεθσημανή, γεννήθηκα στις Σέρρες και μεγάλωσα στο χωριό Προβατάς. Ο πατέρας μου ονομάζεται Χρήστος και η μητέρα μου Ελένη. Έχω μια αδερφή, την Αρετή και μια υπέροχη ανιψιά τη Μαρία.
    Έχω πάρα πολύ καλούς και αγαπημένους φίλους, που τους αισθάνομαι και αυτούς οικογένεια μου. Νιώθω την ανάγκη να συστηθώ για να γνωρίζετε ότι, όσοι δουλεύουμε στο νοσοκομείο, δεν έχουμε φυτρώσει σε αυτό τον πλανήτη, ούτε και είμαστε αναλώσιμο υλικό. Έχουμε οικογένεια, φίλους και είμαστε άνθρωποι τρωτοί όπως όλοι σας. Επίσης, δεν έχουμε πέσει σε κανέναν μαγικό ζωμό, όπως ο Οβελίξ, ώστε οι δυνάμεις μας να είναι ανεξάντλητες.
    Εργάζομαι ως νοσηλεύτρια εδώ και πολλά-πολλά χρόνια σε δύσκολα τμήματα. Έχω έρθει αντιμέτωπη με πολύ σκληρές εικόνες όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και με ιστορίες ανθρώπων που με έχουν σημαδέψει βαθιά.
    Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι σε ένα από τα τμήματα covid του Γ. Ν. Σερρών και όσα έχω ζήσει αυτές τις μέρες, είναι μόνο τραγικά.Η σκληρότητα και η σφοδρότητα της πανδημίας και των συνεπειών της, είναι αδύνατον να μεταφερθεί σε εσάς, μέσα από λίγες γραμμές.
    Θα σας μεταφέρω μόνο, τα λόγια ενός 49χρονου ασθενή θετικού στον Κορωνοϊό, με πολύ σοβαρή δύσπνοια, λίγες ώρες πριν διασωληνωθεί, λόγια που με κομμάτιασαν...
    Ασθμαίνοντας μας είπε: «Σας παρακαλώ πολύ μη με διασωληνώσετε ακόμη, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αναπνέω καλύτερα»
 
    Το ιατρικό απόρρητο απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ασθενή, οπότε ας τον ονομάσω τυχαία Αποστόλη γιο, πατέρα και σύζυγο, με πολλούς και καλούς φίλους που τους νιώθει οικογένεια. Προσεύχομαι απόψε για αυτόν, σας παρακαλώ να το κάνετε και εσείς».
 

   
    Και πάλι υποκλινόμεθα με σεβασμό και τιμή στην θυσιαστική προσφορά της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας και όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας!!!
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Πηγή