Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΜΑΣ!!

 

Το θαυμάσιο αυτό video, μας αποκαλύπτει μεγάλες αλήθειες, τις οποίες (δυστυχώς…), τις τελευταίες δεκαετίες, επιμελώς παραθεωρήσαμε και υποβαθμίσαμε…

            Ας το παρακολουθήσωμε ταπεινά και με σύνεση, μεγάλοι και μικροί και ιδιαιτέρως οι αρμόδιοι, με τον σκοπό να αποφασίσωμε τελικά, να επιστρέψωμε στις γλωσσικές ρίζες μας, διότι εκεί ευρίσκεται ο πολύτιμος θησαυρός που διαθέτομε και μας επανασυνδέει με την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας!

            Ολοταχώς, λοιπόν, επαναφορά στα σχολεία μας από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, της διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης!

            Οι Εβραίοι, όταν το 1948, μετά από 1878 (!!) χρόνια διαλύσεως και διασποράς τους εις τα πέρατα του Κόσμου, επανίδρυσαν το Κράτος του Ισραήλ, ως ένα από τα πρώτα και ουσιαστικώτερα μέτρα που έλαβαν, γιά να το θεμελιώσουν σωστά, ήταν να επαναφέρουν την γλώσσα του Δαυΐδ και των Προφητών προς διδασκαλία, από την πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου εις τους μαθητάς!

            Μη λησμονούμε ότι, η κοινή καταγωγή η κοινή θρησκεία και η κοινή γλώσσα, αποτελούν τα συστατικά στοιχεία ενός υγιούς και ακμάζοντος Έθνους-Κράτους!!