Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ.

 

Το ντοκιμαντέρ με την ονομασία «η Σιωπηλή Κραυγή», παρουσιάζει την φονική διεξαγωγή μιάς εκτρώσεως, όπως βιντεοσκοπήθηκε μέσα από την οθόνη του υπερηχογράφου. Τα μέσα της τεχνολογίας της τότε εποχής, δυστυχώς, ήσαν ατελή εν σχέσει με τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας αλλά, παρά ταύτα, η τραγική αποτύπωση μιάς εν ψυχρώ δολοφονίας δεν παύει να αποτυπώνεται με συγκλονιστικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο.     

Κατά την διάρκεια της προβολής, ο Δρ. Bernard N. Nathanson (και ο ίδιος συγκλονισμένος) περιγράφει και αναλύει λεπτομερώς, βήμα προς βήμα, αυτή την βάρβαρη και εγκληματική πράξη…

Το ντοκιμαντέρ, επίσης, περιλαμβάνει μία σύντομη εισαγωγή περί εκτρώσεων, και τέλος μερικά στοιχεία για την επίδραση των εκτρώσεων στην Κοινωνία μας.

Ο υποτιτλισμός αυτού του ντοκιμαντέρ έγινε, με αφορμή την ευρεία διάδοση αυτής της απάνθρωπης και εγκληματικής μεθόδου, τα τελευταία 50 έως 60 χρόνια και στην (κατ’ όνομα…) Ορθόδοξη Χριστιανική Πατρίδα μας...!

Στην Ελλάδα μας, υπολογίζεται ότι, κάθε χρόνο, γίνονται γύρω στις 300.000 εκτρώσεις... Αυτό, πέραν της αφαιρέσεως αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρωπίνων ζωών και της τεραστίας ευθύνης απέναντι του Μοναδικού Κυρίου του θανάτου και της ζωής, που είναι ο Θεός, σημαίνει επί πλέον και την μετατροπή της Πατρίδος μας, τις τελευταίες δεκαετίες, σε ένα απέραντο γηροκομείο… Τώρα, κάποιοι αρχίζουν να αφυπνίζωνται και να ομιλούν «περί φλέγοντος Δημογραφικού προβλήματος», αλλά η συντριπτική πλειοψηφία και μάλιστα οι ιθύνοντες επιμένουν, ανάλγητα και απάνθρωπα, να διακηρύσσουν ότι, η κακουργηματική έκτρωση  αποτελεί «δημοκρατική και προοδευτική κατάκτηση…».

Η παρακολούθηση, όμως, μετά προσοχής του συγκεκριμένου αυτού ντοκιμαντέρ, αποτελεί πλήρη και καταλυτική απόδειξη περί του ότι, η έκτρωση είναι αποτρόπαιος και ανατριχιαστικός φόνος, ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου που, παρ’ ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να γλυτώσει, στο τέλος, κατασφαγιάζεται από  τα ιατρικά όργανα, που στα φονικά χέρια ενός αδίστακτου επαγγελματία μετατρέπονται σε υπερόπλα θανάτου…

 

Ντοκιμαντέρ: «Η Σιωπηλή Κραυγή» Α’ Μέρος

 


Ντοκιμαντέρ: «Η Σιωπηλή Κραυγή» Β’ Μέρος

 


Πηγή: youtube