Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!!

 

Αναμεταδίδομε από τον ιστότοπο afistemenaziso.gr, μία καταπληκτική και συγχρόνως, αποστομωτική είδηση, προς όλους όσοι στρέφονται κατά της πολυτεκνίας, αλλά και προς το σύνολο της Πολιτικής ηγεσίας της ταλαίπωρης Πατρίδας μας, που ετόλμησαν, με βάρβαρο και φασιστικό τρόπο, πριν από 3 έτη, μέσα σε λίγη ώρα, να αποκαθηλώσουν  μία απολύτως κατατοπιστική και ενημερωτική αφίσα κατά των ανθρωποκτόνων εκτρώσεων (βλέπε εδώ: dromokirix)

Κατά τα άλλα, με «κροκοδείλια δάκρυα», προσπαθούν να μας πείσουν περί του ότι, το δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί το υπ’ αριθμ. 1, φλέγον ζήτημα γιά την Πατρίδα μας…

Και όντως, έτσι είναι!!!

Αλλά η σταλινική στάση τους, απέναντι στους ανθρώπους που προσπαθούν ήπια και πολιτισμένα να ενημερώσουν περί της πραγματικότητος των κακουργηματικών εκτρώσεων, τους διαψεύδει ολοκληρωτικά...

Και να σκεφθούμε ότι, στην τελευταία απογραφή εν σχέσει με την απογραφή του 1961, η πληθυσμιακή αναλογία της Ελλάδος με την Τουρκία, ενώ τότε ήταν ένα προς δύο και κάτι, σήμερα είναι ένα προς δέκα...

          Μόνοι μας ανοίξαμε και συντηρούμε τον τάφο μας…


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Από την Live Action
Bridget Sielicki, 19 Δεκεμβρίου 2022

       Τα μόνα εννεάδυμα στον κόσμο! Eίναι όλα τους καλά και επιστρέφουν στην πατρίδα τους!

Τα μικρά, που γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια τον Μάιο του 2022, γεννήθηκαν στο Μαρόκο και πέρασαν εκεί τους πρώτους μήνες της ζωής τους, καθώς η μητέρα τους, Halima Cissé, είχε ανάγκη ειδικής φροντίδας κατά την εγκυμοσύνη της, που δεν ήταν διαθέσιμη στη Χώρα καταγωγής της.
Αν και τα μωρά γεννήθηκαν πρόωρα και όλα ζύγιζαν μεταξύ μισού και ενός κιλού, σήμερα, και χάρη στην ιατρική φροντίδα που έλαβαν στη βρεφική τους ηλικία, είναι σε άριστη κατάσταση.
«Όλα αυτά έγιναν δυνατά χάρη στην κινητοποίηση αρκετών γιατρών στο Μάλι, των αρχών της Χώρας, και της ιατρικής ομάδας της κλινικής Aïn Borja στην Καζαμπλάνκα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές του Μάλι κατά την υποδοχή της οικογένειας στη χώρα.
Η Cissé και ο σύζυγός της, Abdelkader Arby, έγιναν πρωτοσέλιδα όταν η Cissé γέννησε τα παιδιά. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Μαρόκου έμειναν έκπληκτοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι, ήταν έγκυος σε εννέα παιδιά, καθώς αρχικά είχαν θεωρήσει ότι κυοφορούσε επτά. Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίννες, ανακοίνωσε τον Μάϊο ότι, η οικογένεια κατέχει πλέον το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, γιά τα περισσότερα παιδιά που γεννήθηκαν σε ένα μόνο τοκετό και κατάφεραν να επιβιώσουν.
«Δεν είναι εύκολο αλλά είναι υπέροχο! Ακόμα κι αν μερικές φορές είναι κουραστικό, όταν κοιτάς όλα τα μωρά, υγιή στη σειρά, από δεξιά προς τα αριστερά η ικανοποίηση είναι μεγάλη! Ξεχνάμε τα πάντα!», δήλωσε ο πατέρας στο BBC, στα πρώτα γενέθλια των παιδιών.
Ο Arby δήλωσε ότι, η Κυβέρνηση του Μάλι τους βοήθησε σε μεγάλο βαθμό:
«Το κράτος του Μάλι μας έχει χορηγήσει τα πάντα γιά τη φροντίδα και τη θεραπεία των εννέα μωρών και της μητέρας τους».
Επίσης μίλησε γιά τη μεγάλη ευλογία που είναι τα παιδιά στην οικογένεια:
«Εύχομαι ο Θεός, να ευλογήσει όλους, όσοι δεν έχουν ακόμη παιδιά, να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτό που έχουμε εμείς, που είμασθε γονείς σε εννεάδυμα. Είναι τόσο όμορφο! Είναι ένας πραγματικός θησαυρός!»!!

Μήνυμα αισιοδοξίας γιά τις μητέρες που κυοφορούν περισσότερα μωρά!
Μήνυμα προβληματισμού γιά όσους συμβουλεύουν την επιλεκτική «μείωση-έκτρωση» στις πολύδυμες κυήσεις και δεν καταφέρνουν να κρατήσουν ζωντανά τα πολύ μικρά νεογέννητα!


Πηγή:afistemenaziso.gr