Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN!!!

Όταν είμασθε παιδιά, η αγάπη και η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους γονείς μας γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Αλλά μπορείτε να φαντασθήτε πώς θα ήταν, αν κάποιος από τους γονείς σας είχε σύνδρομο Down;;;
Ο Sader Issa, ένας 21χρονος από τη Συρία, μοιράζεται, το πώς ανατράφηκε κάτω από αυτές τις συνθήκες και λέει ότι, δεν θα άλλαζε τίποτε με τον πατέρα του, επειδή αυτός τον βοήθησε, να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα. Εμείς πιστεύουμε ότι, το παράδειγμα από αυτή την οικογένεια δείχνει πως, όταν ένας άνθρωπος είναι πρόθυμος να πολεμήσει, μπορεί να πετύχει αυτό που επιδιώκει!! Και η ιστορία τους, είναι ένα σαφές παράδειγμα γιά το ότι, δεν έχει σημασία τι λένε οι άνθρωποι ή πόσο περίπλοκη μπορεί να φαίνεται μιά κατάσταση, διότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία!!

Μια πραγματική και παραδειγματική ιστορία.
Το όνομά του είναι Sader Issa και είναι ένας άνθρωπος που είναι περήφανος για τους γονείς του και μάλιστα για τον πατέρα του. Η παιδική ηλικία του ήταν γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα, επειδή ο πατέρας του προσπάθησε πάντα να είναι η ζωή του, όπως ενός οποιουδήποτε παιδιού. Ακόμα κι αν για μερικούς ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να είναι μιά πρόκληση και κάτι πολύ περίπλοκο (για τα προβλήματα που έχει ο πατέρα του Sader) ως προς την αντιμετώπιση, ο πατέρας του Sader προσπάθησε να μεγαλώσει τον γιο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!! Και τα κατάφερε!!!

Η βάση των πάντων ήταν, οι δύο εξαιρετικοί γονείς!!
Αν και θα μπορούσε να θεωρηθή ότι, η σχέση του με τους γονείς του είναι διαφορετική απ’ ότι συμβαίνει στις άλλες οικογένειες, ο Sader λέει ότι, δεν ήταν έτσι. Η σχέση που έχουν χτίσει γιά τόσα χρόνια είναι τόσο καλή και σωστή, όσο  η σχέση σε κάθε φυσιολογική και αγαπημένη οικογένεια. Με το πέρασμα του χρόνου, τους δινόταν η ευκαιρία να διαπιστώνουν την αγάπη, την απλότητα και την ταπεινοφροσύνη να αυξάνονται, και κατάφεραν να ξεπερνούν τις αντιξοότητες και τις διαφωνίες. Με αυτή την διαδρομή έχουν αποδείξει σε όλους ότι, όλα είναι δυνατά, ανεξάρτητα από τα προβλήματα, όπου υπάρχει η αγάπη, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα!!!

Ένας σκληρά εργαζόμενος και σεβαστός πατέρας!!
Ο Jad Issa, ο πατέρας του Sader, εργάζεται σε ένα μύλο κοντά στο σπίτι του. Ο γιος του συχνά τον βοηθά και τον συνοδεύει στο έργο του. Ζει μια φυσιολογική ζωή, και οι άνθρωποι τον σέβονται και τον αντιμετωπίζουν όπως οποιονδήποτε άλλον, αφού το μόνο που γνωρίζει είναι, το πώς να προσφέρει αγνή αγάπη, χωρίς να περιμένει τίποτα για αντάλλαγμα!!
«Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου. Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, είναι το μεγαλύτερο στήριγμα για μένα μένα!!!», λέει ο Sader.

Το καμάρι του πατέρα!!

Το πιο όμορφο από όλα είναι όταν ο πατέρας του, τον παρουσιάζει με καμάρι σε άλλους ανθρώπους και τους δείχνει ότι, παρά τα προβλήματα της υγείας του, έχει επιτύχει το στόχο του, δηλαδή, να μεγαλώσει έναν καλόν άνθρωπο, ο οποίος προσπαθεί να επιτύχει τους στόχους του.
Επί του παρόντος, ο Sader είναι φοιτητής Οδοντιατρικής στο τρίτο έτος. Και όταν αυτός, ο υπέροχος πατέρας του, συναντά γνωστούς του ανθρώπους, τους λέει με καμάρι: «Ο γιος μου είναι γιατρός!!». «Μπορείς τότε να δεις, τα μάτια του να γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση, σα να λέει: “Ναι, έχω σύνδρομο Down, αλλά εγώ μεγάλωσα αυτόν τον άνθρωπο και έκανα τα πάντα για να γίνει ένας καλός και σωστός γιατρός”», λέει ο Sader.

Η ζωή μας εξαρτάται από την Πρόνοια του Θεού και τις επιλογές μας!!
Ίσως, όταν μια γυναίκα είναι έγκυος και ανακαλύψει ότι το παιδί της  έχει σύνδρομο Down, μπορεί να σκεφθή ότι, η ζωή της καταστράφηκε και θα μπορούσε να το εισπράξει, ως το χειρότερο πράγμα που της έχει συμβεί.
«Όμως, αν η γιαγιά μου δεν είχε πεισθή να κρατήσει στην ζωή τον πατέρα μου, δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ, για να σας πω αυτή την απίστευτη ιστορία», δήλωσε ο Sader, ο οποίος προσπαθεί να κάνει μια ταινία για την οικογένειά του.

Πηγή:newsone