Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…

Όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι, αποτελεί τον πιο θανάσιμο κίνδυνο, για την επιβίωση μας  ως Έθνους και ως Φυλής.
Αυτό, πολύ απλά σημαίνει ότι, δεν πρόκειται ούτε για πρόσφυγες ούτε για «φιλήσυχους μετανάστες», αλλά για ανθρώπους δεδηλωμένους εχθρούς της Ελληνορθόδοξης Πίστεως και Πατρίδας μας, που εισβάλλουν κυριολεκτικά από τα αφύλακτα σύνορα μας στον τόπο μας, με σκοπό να μας υποτάξουν «ειρηνικά» και να μας κατακτήσουν ως έποικοι!!
Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το δηλώνουν οι ίδιοι!!!
Φωτεινές εξαιρέσεις, αποτελούν οικογένειες, όπως η οικογένεια  του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έρχονται στον τόπο μας, αγκαλιάζοντας με αγάπη τις παραδόσεις και τον Λαό μας, και αφομοιώνονται σιγά-σιγά, ανεξάρτητα από το χρώμα και την καταγωγή τους.
       Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία, επιτίθεται εχθρικά και αδιάντροπα, ακόμα και από τις πρώτες ώρες που πατάει το πόδι της στα αφύλακτα νησιά μας, μέχρι σημείου να βεβηλώνει τις Εκκλησίες μας, την Σημαία μας, όλα τα Όσια και Ιερά μας, να τρομοκρατεί αδίστακτα και να απειλεί τον γηγενή πληθυσμό, μέχρι σημείου σκληρών βιαιοπραγιών, ακόμη και φόνων…  
Αν, κάποιοι αφελείς αμφιβάλλουν ακόμα, ας παρακολουθήσουν με πολλή προσοχή την πρόσφατη ολιγόλεπτη ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφέρειας του Βορείου Αιγαίου κ. Χατζηκομνηνού Αριστείδη, που ακούσθηκε πρόσφατα και βιντεοσκοπήθηκε (την ομιλία μπορείτε να την δείτε εδώ: YouTube).
Και, βάσει, της ανύπαρκτης «μεταναστευτικής πολιτικής» και της, τουλάχιστον, ύποπτης και αντεθνικής συμπεριφοράς της Πολιτικής μας ηγεσίας (κατ’ εξοχήν της προηγούμενης Συριζαϊκής λαίλαπας…!), όλοι αυτοί προωθούνται στο εσωτερικό της Πατρίδας μας, και είτε εντασσόμενοι σε σκληροπυρηνικές και ανεξέλεγκτες ανθελληνικές μειοψηφίες είτε δρώντας μεμονωμένα, ενεργούν ως πεμπτοφαλαγγίτες και μισαλλόδοξοι εχθροί μας, ακόμη και ως τζιχαντιστές μουσουλμάνοι και υποσκάπτουν θανάσιμα τα θεμέλια του Έθνους και της Κρατικής μας υπόστασης…
Επιπλέον, παραπέμπουμε σε μιά πολύ ενδιαφέρουσα και ΑΠΟΛΥΤΩΣ τεκμηριωμένη άποψη για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα. Αυτή ξεκαθαρίζει τα πράγματα, υποδεικνύει τους μεγάλους κινδύνους και παρουσιάζει αντικειμενικά και στις σωστές του διαστάσεις το τεράστιο για την Εθνική μας υπόσταση, αυτό πρόβλημα (πατήστε εδώ: Αntibaro).  

Δρομοκήρυξ