Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ.
  Ο εκλεκτός επίτιμος  καθηγητής της Τροπικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Αγγλικού Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, Αρχιμανδρίτης π. Αναστάσιος Δημ. Πογιατζής, Ιατρός –Παθολόγος, μας επέτρεψε ευγενώς να δημοσιοποιήσουμε κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την μακροχρόνια δραστηριοποίησή του, πριν από κάποια χρόνια, με μια ομάδα κυρίως εκλεκτών συναδέλφων του Ιατρών, αλλά και άλλων ευγενών ψυχών στην Τανζανία. 

  Ελπίζουμε, παρότι γνωρίζουμε ότι προσκρούουμε στο ταπεινόφρον του χαρακτήρα του, ότι θα συγκατανεύσει να φέρουμε στο φως της δημοσιότητας και άλλο αρχειακό υλικό από το πολυχρόνιο έργο του στην Αφρική, είτε αυτοτελώς είτε με τους εκλεκτούς συνεργάτες του, σε επόμενες αναρτήσεις μας. 

  Αυτοδεσμευόμεθα, δια να μην τον στενοχωρήσουμε και εμποδίσουμε τον αφανή τρόπο με τον οποίο παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες στους αδελφούς μας Αφρικανούς, να μην προβάλουμε μέσα από τις αναρτήσεις μας καθόλου την προσωπικότητα του και εν γένει την προσφορά του. Αυτά ας τα γνωρίζει ΜΟΝΟ ο Μισθαποδότης Θεός!