Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

 


Ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, που είχε ανάγκη προσλήψεως ενός σοβαρού Διευθυντικού στελέχους, έθεσε στους υποψηφίους του διαγωνισμού, το εξής ερώτημα, θέλοντας να διακρίνει ανάμεσά τους τον καλλίτερο:

«Είναι  μία  κρύα  χειμωνιάτικη  νύχτα,  φυσάει  πολύ  και  έχει  δυνατή καταιγίδα. Εσύ οδηγείς ένα διθέσιο αυτοκίνητο και κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μιά στάση. Εκεί βλέπεις, ότι περιμένουν το λεωφορείο τρεις άνθρωποι: Μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλαιά και η μέλλουσα  σύζυγος σου.  Το  αυτοκίνητο  σου, μην ξεχνάς,  είναι  διθέσιο  και  πρέπει  να  επιλέξεις  ποιόν  θα  πάρεις.  Τι  θα κάνεις.

Όλοι οι υποψήφιοι, εκτός από έναν, απάντησαν ως εξής: Κάποιοι είπαν, ότι θα πάρουν την ηλικιωμένη, γιά να την πάνε στο νοσοκομείο, άλλοι προτίμησαν το γιατρό, γιά να του ανταποδώσουν το καλό που τους έκανε στο παρελθόν, και ωρισμένοι επέλεξαν την μελλοντική σύζυγο τους.

Προσελήφθη τελικά ένας, που έδωσε την εξής καταπληκτική απάντηση:  «Θα  δώσω  τα  κλειδιά  στο  γιατρό,  γιά  να  πάει  την  ηλικιωμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο και εγώ θα περιμένω το λεωφορείο με την κοπέλα, που πρόκειται να γίνει γυναίκα μου»!!!