Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ (!!) ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…


   Ζήσαμε όλοι τις περασμένες ημέρες τη φοβερά απαράδεκτη συμπεριφορά των αρμοδίων Αρχών, εις βάρος της ομάδας εκείνης  των Ελληνορθοδόξων αδελφών μας, που ύψωσαν τον Τίμιο Σταυρό στην Μυτιλήνη. Όλοι οι σώφρονες Έλληνες χαρακτήρισαν την στάση αυτή των Αρχών από τρομοκρατική μέχρι και σφοδρά πολεμική κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

   Σαν να μην έφτανε αυτό, για να επιβεβαιωθεί η σοφή ρήση ότι: «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίσαμε έκπληκτοι βίαιες και βλάσφημες προκλήσεις πρώτα μεν κατά του Εσταυρωμένου Θεανθρώπου Σωτήρα μας και εν συνεχεία κατά της  Υπεραγίας Θεοτόκου… Κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες έφτασαν τις χυδαιότητες αυτές, που ούτε καν να περιγράψουμε δεν μας επιτρέπεται και που δυστυχώς προβλήθηκαν και μέσα από κάποια κανάλια της τηλεόρασης, να τις χαρακτηρίσουν… «Έργα Τέχνης»…!
   Αυτά, δυστυχώς, γινόντουσαν και παλαιότερα. Σήμερα, όμως, τα πράγματα έφτασαν στο μη παρέκει, με Απόλυτη ευθύνη των αριστεροφρόνων κυβερνητών μας. Αυτοί είναι εκείνοι, οι οποίοι με την αθεϊστική νοοτροπία τους και την ανατρεπτική πρακτική τους εναντίον όλων των πνευματικών και ηθικών ερεισμάτων, πάνω  στα οποία στηρίζεται το Ελληνορθόδοξο Έθνος και Γένος μας, «άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου» και ο καθένας ανεξέλεγκτα νομίζει ότι μπορεί να βρίζει και να αποκαθηλώνει, τα Ιερότερα και Αγιότερα Πρόσωπα της πίστεως μας.
   Για όλα αυτά ΚΑΝΕΙΣ από τους αρμόδιους δεν αντιδρά, έστω και για τα μάτια του κόσμου…
   Οι εντεταλμένες Αρχές και Εξουσίες, καιροφυλακτούν μόνο εναντίον εκείνων οι οποίοι  εκδηλώνουν την αγάπη τους για την πίστη και την πατρίδα μας;;;
   Για όλα αυτά τα φοβερά έκτροπα, που προαναφέραμε, γιατί αυτή η καθ’όλα Ύποπτη Σιωπή;;;
   Εμείς πιστεύουμε (μέχρις αποδείξεως του εναντίου) και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι ΔΕΝ πρόκειται απλά περί εγκληματικής αδράνειας, αλλά περί ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ και ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ από σκοτεινά ή φανερά κέντρα εξουσίας ή παραεξουσίας, συμπεριφοράς και στάσεως απέναντι όλων αυτών των βλάσφημων και αισχρών εκδηλώσεων κατά της Ελληνορθόδοξης  Πίστης και των Ιερών μας παρακαταθηκών και παραδόσεων.
   Και όλα αυτά συμβαίνουν με την είσοδο μας στην Μεγάλη Τεσσαρακοστή και την προετοιμασία μας για να υποδεχτούμε την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου μας…!