Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ…!» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ…


ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
Οι «Λεβέντες…!» του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο…
Με τον ίδιο αποτρόπαιο τρόπο τις παραμονές των ευρωεκλογών, επιτέθηκαν στον σημερινό δήμαρχο της Αθήνας, υποστηρίζοντας και χειροκροτώντας το φονιά του πατέρα του, τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, και τους υπόλοιπους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη..!

Ακολουθεί ατόφια η φοβερή είδηση:
« Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας. Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρία 15χρονα, εκ των οποίων ο ένας είναι γιος του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, στις 10:30 το βράδυ και ενώ στο γραφείο της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά βρίσκονταν εθελοντές, στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο της βουλευτού γράφτηκαν εμετικά συνθήματα με ευθείες απειλές κατά της ζωής της.
Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν στον καθρέφτη του ασανσέρ το ίδιο μήνυμα που είχαν γράψει πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα: «Ντόρα το '89 έγινε η μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η «17 Νοέμβρη» θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και τη σύζυγό του Ντόρα. Πρόκειται για το ίδιο σύνθημα που πριν καιρό άγνωστοι είχαν γράψει σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα. Οι τρεις 15χρονοι, όμως, το πήγαν και ένα βήμα παρακάτω, γράφοντας ακόμη στο ασανσέρ του γραφείου της κυρίας Μπακογιάννη: «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι». Ο διευθυντής τού γραφείου τής βουλευτού τής ΝΔ αμέσως μόλις εντόπισε τα συνθήματα στο ασανσέρ πήγε στο ΑΤ και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Η Ασφάλεια ξεκίνησε αμέσως έρευνα και κατάφερε να βρει ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ενέργεια. Όπως διαπίστωσε, πρόκειται για τους τρεις 15χρονους. Η Ντόρα Μπακογιάννη όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για ανηλίκους, απέσυρε τη μήνυσή της.
»
 

Πηγές:

yiorgosthalassis

iefimerida