Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

«ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ; ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ…» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!


          Ένας Φλαμανδός βουλευτής, ο Dries Van Langenhove, κράτησε στα χέρια του  την Ελληνική σημαία κατά τη διάρκεια μιάς φλογερής ομιλίας του στο κοινοβούλιο του Βελγίου. Ομιλία με την οποία κατακεραύνωσε τον νυν και τους πρώην πρωθυπουργούς του Βελγίου, επειδή επέτρεψαν και επιτρέπουν στην   Τουρκία να εκβιάζει την Ευρώπη με απειλές για την προώθηση εκατομμυρίων μεταναστών στην Δύση.
«Κύριε Πρωθυπουργέ, αν  έδινα τα κλειδιά του σπιτιού μου σε έναν διαρρήκτη και στην συνέχεια τον πλήρωνα να μην διαρρήξει το σπίτι μου, θα λέγατε ότι είμαι τρελός…» είπε ο Dries Van Langenhove.
           Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, αυτό ακριβώς  έκαναν όλα τα κόμματα του Βελγίου, το 2016 όταν υπέγραψαν τη  συμφωνία εκβιασμού με τον Ερντογάν. Του δώσαμε τα κλειδιά στα Ευρωπαϊκά σύνορά μας και στη συνέχεια του καταβάλλουμε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην κάνει… κατάχρηση αυτών των κλειδιών. Αλλά ο Ερντογάν, φυσικά, είναι πολύ πιο έξυπνος από ό,τι εσείς. Οι Τούρκοι έχουν έναν ηγέτη ο οποίος, σε αντίθεση με εσάς, ξέρει τι είναι «Realpolitik». Ο Ερντογάν γνώριζε από την αρχή ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να εκβιάσει την Ευρώπη με αυτή τη συμφωνία…».
Να ενημερώσουμε ότι ο Dries Van Langenhove έχει δικό του κόμμα, την εθνικιστική-λαϊκιστική φατρία Vlaams Belang, και ήταν  το μοναδικό κόμμα που δεν υποστήριξε την καταβολή δισεκατομμυρίων στην Άγκυρα .
«Ξέρεις αυτή τη σημαία, κύριε Πρωθυπουργέ; Ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους;», ρώτησε ο Dries Van Langenhove, και απάντησε: «Είναι οι Έλληνες, και φρουρούν τα σύνορά και προστατεύουν το μέλλον μας…  Συνειδητοποιείτε τώρα ποιός είναι ο πραγματικός μας σύμμαχος;»

Πηγή: trelogiannis
          militaire